Termékáttekintés
Hansa

Fehér oroszlánkölyök báb 32cm.H, Hansa (78504)

Vonalkód: 4806021978504
14 500 Ft

Termékleírás

Fehér oroszlán – egy állat, amely nem is olyan régen legenda volt.
 Ma ezek a ritka ragadozók, amelyekből körülbelül 300 egyed él a világon, állatkertekben és természetvédelmi területeken élnek.
 A hím testhossza elérheti a 330 cm-t, az oroszlán általában valamivel kisebb - 270 cm.
 A fehér oroszlán súlya 190 és 310 kg között változik.
 Az oroszlánok lehetnek félelmetesek, az oroszlánok nevelhetők, és az oroszlánok is tudnak szelídek lenni! Szeretnél otthon egy „szelíd” kisállatot? oroszlán? A Hansa vicces és vicces Oroszlánkölyke könnyen megszelídíthető, sőt az ujjai segítségével életre keltheti.
 Egy lenyűgöző valósághű játék sok örömet okoz mind a gyermeknek, mind a szülőknek; csodálatos házimozi karakter lesz, valamint csak egy vicces és puha játék az aktív játékokhoz.
 A Hansa minden puha játéka egyedi és különleges.
 Hiszen minden példányt kézzel varrnak és festenek apró alkatrészekből egyedi, precíz minták alapján, finom színrészletekkel, arányokkal és jellegzetes pózokkal, hogy a játék maximálisan hasonlítson az állatvilág képviselőjére.
 Minden játékot filippínó kézművesek készítenek, akik kiváló minőségű, környezetbarát, természetes, magas szálú anyagokat használnak.
 Egy játékban akár 10 féle műszőrme kombinálható, ami „elképesztő realizmust” teremt.
 és egy különleges puhaság, ami miatt a játékokat minden korosztály gyűjtői megcsodálják.
 A Hansa művészei minden játékot valódi állatok portréiból készítenek, és az egyedi, kézzel varrott technológia lehetővé teszi a filippínó kézművesek számára, hogy olyan hatásokat hozzanak létre, mint például az izomtónus és más jellemzők, amelyek minden egyes állatra jellemzőek.
 Átlagosan minden állat elkészítéséhez 42 különálló alkatrészre van szükség (egyes állatoknak 240 különböző alkatrésze is van!) Minden Hansa játék különleges melegséggel rendelkezik, és kiváló ajándék lesz felnőttnek és gyermeknek egyaránt, valamint bármilyen belső teret díszít.
 és legyen a fő.
 kiemelés" a gyűjteményed.
 Hossz-24cm, szélesség-24cm, magasság-32cm, súly-145g

Vélemények

Termék áttekintése
Fehér oroszlánkölyök báb 32cm.H, Hansa (78504)
Hansa
14 500 Ft