Termékáttekintés
Hansa

Oposszum báb 24cm.H, Hansa (59121)

Vonalkód: 4806021959121
14 500 Ft

Termékleírás

Az oposszum csak a nyugati féltekén található.
 Hossza 17-104 cm lehet, beleértve a farkát is, amely 9-54 cm-ig terjed.
Az oposszum 50 foga van.
 A legtöbb faj mindenevő, általában a rovarokból és dögből álló étrendet részesíti előnyben.
 Éjszakaiak, nappal egy lyukban alszanak, éjjel pedig táplálékra vadásznak; A legtöbb oposszum fákon él.
 Magasság…24 cm Szélesség.
.
.
15 cm Mélység…15 cm Súly…120 g Aranyos kis szőrgombóc vicces fülekkel, hosszúkás és hegyes pofával, huncut szemekkel és intelligens megjelenéssel.
 Toy Possum Virginian – Ez minden kollekció ritka példánya, mert a játék olyan valósághűen készült, hogy nem szabad elhessegetni attól az érzéstől, hogy egy igazi állatot tartasz a kezedben, sőt az ujjaiddal irányíthatod.
 A természetben a Virginia opossum magányos életmódot folytat, de ha a család tagja lesz, ez az aranyos állat soha nem lesz egyedül, és nagyon hálás lesz neked, hogy szeretetét adja.
 A Hansa minden puha játéka egyedi és különleges.
 Hiszen minden példányt kézzel varrnak és festenek apró alkatrészekből egyedi, precíz minták alapján, finom színrészletekkel, arányokkal és jellegzetes pózokkal, hogy a játék maximálisan hasonlítson az állatvilág képviselőjére.
 Minden játékot filippínó kézművesek készítenek, akik kiváló minőségű, környezetbarát, természetes, magas szálú anyagokat használnak.
 Egy játékban akár 10 féle műszőrme kombinálható, ami „elképesztő realizmust” teremt.
 és egy különleges puhaság, ami miatt a játékokat minden korosztály gyűjtői megcsodálják.
 A Hansa művészei minden játékot valódi állatok portréiból készítenek, és az egyedi, kézzel varrott technológia lehetővé teszi a filippínó kézművesek számára, hogy olyan hatásokat hozzanak létre, mint például az izomtónus és más jellemzők, amelyek minden egyes állatra jellemzőek.
 Átlagosan minden állat elkészítéséhez 42 különálló alkatrészre van szükség (egyes állatoknak 240 különböző alkatrésze is van!) Minden Hansa játék különleges melegséggel rendelkezik, és kiváló ajándék lesz felnőttnek és gyermeknek egyaránt, valamint bármilyen belső teret díszít.
 és legyen a fő.
 kiemelés" a gyűjteményed.
 Puha kézi játék Hansa Virgin Possum, 24 cm Valósághű plüss kézi játék hosszú és érdekes játékhoz, előadásokhoz a bábszínházban.
 A Hansa cég valóban élő játékokat készít, minden darabot kézzel varrnak és festenek, hogy maximálisan hasonlítsanak az állatvilág egy-egy képviselőjére.
 Exkluzív ajándék egy gyereknek, és csak egy nagyszerű lakberendezési elem az otthonba.

Vélemények

Termék áttekintése
Oposszum báb 24cm.H, Hansa (59121)
Hansa
14 500 Ft